Samenwerking
De ontwerpfase is een gesprek tussen u en ons. Samen bepalen we waar we ons op richten, wat de uitgangspunten zijn en wat de eisen in kwaliteit, flexibiliteit en kosten. We blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het project of product.

Ontwerp
Onze engineers ontwikkelen en testen de ontwerpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid van het product én gericht op besparing in productietijd en -kosten. Dat doen zij voor de kabels als voor complete systemen. Bij alle trajecten werken we nauw samen met de leveranciers.

Kritisch meedenken
We kennen de voor- en nadelen van verschillende ontwerpkeuzes en weten wat mogelijke alternatieven zijn. Daarmee is ons advies concreet, direct toepasbaar en levert vrijwel altijd direct meerwaarde in kwaliteit of kostenbesparing.

Prototype & Productie
We ontwikkelen in-house, snel prototypes van de complete systeem configuratie. We verwerken terugkoppeling direct en ontwikkelen in overleg makkelijk alternatieven. U profiteert van een snelle doorlooptijd, korte lijnen en lage kosten. Dit proces ook om een juiste naslag werk aan te leveren aan u.

Voorbeeldsysteem
1U (19″) 48Vdc + 12Vdc & 5Vdc met klemmenstroken
19″ cabinet met 18x C16 , SNMP en Inverter
Top Rack Units (PDU) 5+5 configuratie

Top Rack Units (PDU) 13+13 configuratie